diumenge, 24 d’abril del 2016

Xocolata calenta



A Barcelona fa 2 o 3 anys hi havia un grup d'amigues, i eren: la Mariona, la Mar, la Maria i la Martina. Poc a poc van anar formant el club de les Emes i es deia així perquè la inicial de totes les components del grup era la «M».
Un divendres la Mariona, va anunciar a les seves amigues que el seu pare, havia trobat feina a un poble lluny de Barcelona i que es marxava al cap d'una setmana. La Mariona volia aprofitar la setmana que li quedava a Barcelona abans d'anar-se'n.


El següent divendres per la tarda la Mar, la Maria i la Martina van anar a acomiadar-se de la Mariona i li van prometre que mai la oblidarien. El trajecte en cotxe va ser molt llarg i la Mariona no va parar de pensar en com seria aquell poble, i es que mai havia anat a cap poble. En arribar a la casa nova, van desfer l'equipatge i van anar a visitar el poble, de nom: Areite. I van aprofitar per inscriure a la Mariona a la seva escola nova.
Dilluns a les nou, la Mariona va presentar-se a la nova classe amb l'ajuda de la professora. Unes setmanes després que la Mariona hagués arribat, van haver de fer un treball en parelles. Quan la professora ho va anunciar, tots els nens de la classe van córrer a fer parelles, i per descomptat la Mariona és va quedar sola, ja que era la nova i no tenia molts amics. La Mariona com no volia treure mala nota va anar a preguntar a tots els seus companys de classe si tenien parella. Quan va trobar a la Lu, una nena rossa, amb ulls blaus, alta , prima, que no li agradava gens estudiar i la nena més «popular» del curs, que per casualitat no tenia parella i van acabar fent el treball juntes. A mesura que anaven avançant el treball, és donaven conta de que eren molt diferents. Un dia la Mariona va convidar a la Lu a berenar i li va oferir una xocolata calenta. Per fi es posaven d'acord, era la única cosa que coincidien !! Perquè portaven tot el treball fent el que la Lu deia i no li havia deixat parlar a la pobre Mariona !!

Poc a poc és van anar fent amigues i és van donar compte que en el fons no eren tant diferents. Només has de donar-li una nova oportunitat a la gent.

PER CERT VAN TREURE UN 10 EN EL TREBALL !!!!!!!!!

Marta Molina i