dilluns, 25 d’abril del 2016

Les tres boles de cristall


En un temps molt llunyà.....
En una galàxia molt, molt llunyana.....
Al planeta C-3 14.....
El planeta C-3 14 era un planeta únic i ple de gent molt llesta i educada. Sempre tenien cura del que els envoltava. Menys un, l'alcalde, que era molt injust.

Al planeta C-3 14 l'alcalde no va ser votat per què la gent hi confies sinó que va comprar els vots.
Per això ningú vivia a gust i van, haver de trobar el seu punt feble, les boles de cristall.
Dos exploradors intrèpids el Galaxius i el Dr. Ment-al.
Van acceptar anar a buscar les tres boles de cristall.

El Galaxius i el Dr. Ment-al eren germans.
El Galaxius era molt llest i saltava molt alt i lluny
i el Dr. Ment-al tenia poders mentals , era molt ràpid i fort.
El Dr. Ment-al era inventor i el Galaxius era científic però els dos els agradava explorar.

Van agafar tot el que necessitaven i va començar l'exploració.
Van començar per el bosc més desconegut... El bosc Yatamaha
El bosc Yatamaha era molt espès i molt misteriós. Tenia molts temples plens de secrets i avenços tecnològics. El temple més enigmàtic del món. Van començar l'exploració, els dos germans van començar a buscar. Van entrar... van fer un campament instantani una de les seves últimes creacions. Van agafar tot el que van trobar. Van entrar una mica al temple i no entenien les coses de la paret: instruments de caçar animals o altres coses. Les van escanejar. Van veure un punt de llum al final del passadís més llarg que havien vist a la seva vida. Van seguir el punt que semblava que fos un cristall resplendent. Van pensar que era la primera bola de cristall. I era la bola però estava custodiada per el Gran Puma, un puma ancestral que vivia al temple des de l'època dels dinosaures.
El Dr. Ment-al el va hipnotitzar i el va adormir, mentre que el Galaxius va agafar la bola de cristall i la va deixar a la caixitus furtitus que era la caixa forta amb una tele-transportació integrada que feia que el que hi hagués a dintre es tele-transportés. Van sortir del temple per anar a buscar la segona bola de cristall que van deduir amb un pergamí que estava a sota el mar de Trimuticus peligrus. Van agafar el seu submarí portàtil. Van anar a la cova més profunda de tot el mar era Trimuticus peligrus. Es van emergir i es van trobar amb un Kraken que era molt gran i molt fort era el segon defensor de la segona bola de cristall. Havia amagat la segona bola de cristall per això van escanejar l'escena i van trobar un temple, era l'Atlàntida, havien trobat la mítica ciutat perduda, havien demostrat que existia!!! Van aixecar la roca que marcava l'escàner. La roca com a mínim feia 10 metres. Van trobar un espai vuit que baixava quilometres cap abaix. van baixar fins que van trobar uns símbols i una roca que entre ella i la paret i havia un feix de llum. La van aixecar amb les últimes forces que quedaven al submarí. Van agafar la segona bola de cristall i se'n van anar cap a la superfície. van agafar l'avió-mòbil i van volar abans que el Kraken els hi aixafes l'avió-mòbil, van guardar la segona bola de cristall a la caixitus furtitus.
Van anar volant cap a la muntanya més alta del planeta C-3 14 la serralada Yatamaha.
Van pujar fins al cim de la muntanya i amb l'ajuda de les dos boles de cristall van sobreviure aquell clima de 100 graus sota zero. Van jugar a fet i amagar i el Galaxius es va posar a sobre una pedra i va caure, per sort hi havia una ret en un cantó de la cova que va fer servir per tornar a pujar i avisar al Dr. Ment-al el que li havia acabat de passar
van agafar l'equip d'escalada i van baixar fins al terra ple de serps verinoses i les que ofeguen. Van voler deixar-les adormides amb la poció d'anestèsia. Es van adormir només obrint el potet i van acabar de baixar es van trobar les boles de cristall van pujar sense despertar cap serp. Van pujar van agafar l'avió-mòbil i van tornar a la ciutat van demostrar a l'alcalde que si no es portava be se'n podria anar a l'infern.
L'alcalde es porta el reste de la vida molt be. 

David Comabella i  Bernat Esteve