dissabte, 30 d’abril del 2016

La pilota màgica


Un bonic dia de primavera,un nen que es deia Jan estava jugant amb els seus amics,i els seus amics li van gastar una broma de mal gust,però en Jan no li va agradar res,llavors s' en va anar corrents i va començara plorar.
De cop i volta va caure una pilota rodolant d'un arbre,en Jan la va agafar i se la emportar a casa, però de camí a casa la va botar i va aparèixer a la selva, la va botar i va aparèixer un altre cop a casa.
Ell no sabia l’ ho que acabava de passar , en Jan va pensar que era un somni , però no ho era. Va pensar en anar a la platja i va botar la pilota i va aparèixer a la platja.
Passades unes hores a la platja, es va cansar, va pensar en la selva, va botar la pilota i va aparèixer a la selva. Va estar jugant amb la pilota i per mala sort la pilota va caure rodolant costa abaix, en Jan va començar a corre com mai havia corregut.
Va veure que la pilota anava riu costa abaix , es va tirar al riu però no la va poder agafar perquè hi havia molta corrent.
Ell estava desesperat. Però ell no sabia que al final del riu hi havia una cascada, la pilota es va caure i ell també.
Al final de la cascada les aigües els van portar cap a unes coves on hi havien uns túnels soterranis i els van fer tornar fins al cim de la muntanya, la pilota estava apunt de caure un altre vagada però en Jan es va tirar a terra i la va agafar.
En Jan va escoltar que algú li deia que tenia que anar amb un altre nen, i va ser la pilota. Va agafar la pilota i va pensar en tornar a casa, la va botar i... De tornada a casa!
En Jan va pensar que va ser una experiència única.
Carla i Laura