dissabte, 30 d’abril del 2016

La gavardina del futur


Era un dia calurós a Miami i Ramon i Joan van anar a la piscina privada. Estaven prenen un suc i van veure 2 gavardines en Ramon va dir -es de la nostra mida ens la posem?- en Joan va dir que si i se la van posar. De sobte ja no veien res pareixien cecs en Ramón i en Joan no sabien que passava i es van adormir.
Els va despertar una noia que es deia Cristina i va dir -que us trobeu be? Quines gavardines mes velles.- els nois desorientats no sabien que passava la noia va dir que eran en el segle 23. Van veure un cotxe flotant per sobre d´ ells i es van desmallar.
Es van despertar a casa de la noia que es deia Cristina,els va oferir allotjament i menjar calent els nois encara desorientats van dir que que havia passat i van dir que on estaven les seves gavardines la noia a dir que la seva mare la havia posat a la rentadora i els nens mes tranquils van dir que gracies per rentar les seves robes i el al menjar i allotjament.
Al dia següent es van despertar molt tranquils, però una mica espantats perquè no estaven a casa seva i estaven a la d’un desconegut. Quan van anar a esmorzar es van trobar un gran bufet i no van dir que no, es van atipar tant que van estar 2 hores al cuart de bany. Eren una família de rics, la Cristina la que els havia donat allotjament i menjar els va dir que com havien arribat aquí. El Joan i en Ramon van dir que no ho sabien, que des de que s´havien posat la gavardina no recordaven res, la Cristina interessada va anar a buscar les gavardines. La Cristina va estar buscant i buscant però no trobava ninguna gavardina. Els nois i la Cristina preocupats per les gavardines van estar rebuscant per tota la casa llavors li va preguntar a la seva mare que les havia llençat a la brossa perquè eren velles i estaven mig trencades. Van anar corrents a veure si el camió de la brossa havia passat. El camió de la brossa ja havia passat. Llavors els nens van anar corrents a la abocador de brossa. Van estar buscant entre la brossa hores i hores, es van trobar un tasser i no sabien perquè utilitzar-lo van estar jugant amb el tasser disparant a la brossa
i la brossa desapareixia de sobte. Van veure que lo que el tasser disparava es teletransporta-va llavors en Joan i en Ramon volien tornar a casa i van dir adéu a la Cristina, i com ja no volien la gavardina es van disparar amb el tasser i van tornar a la piscina privada de Miami. I s´en van a casa a corre-cuita.

Alex i