dissabte, 30 d’abril del 2016

En Martinson dins del cos d’un robot


Hi havia una vegada un nen que es deia Martinson.
Un dia en Martinson li van entrar ganes d’anar al museu de robotica.Li va dir als seus pares si podien anar al museu de robòtica.I dit i fet,els seus pares el van portar al museu de robòtica
Només arribar en Martinson es va descarregar el mapa tridimensional del museu. Just entrar van anar a la sala del robot gegant. En Martinson va veure en el cartell que posava que el robot es deia: Metvg4.Aquell robot era impressionant.
Ja era tard, en Martinson no volia marxar.Els pares li van dir que havien de marxar perquè ja era tard.En Martinson va dir – No!- i va marxar.
Va anar a la sala del Metvg4.El robot de repent es va ensendre.Va començar a destrossar tot fins que es va cruspir en Martinson. Mentre el robot s’empassava en Martinson en Martinson va fer un suspir de nervis. En Martinson va parar a l’estómac del robot.En Martinson no sabia que fer i aleshores va intentar escalar pels cables del robot. Però no va poder.En Martrinson va tenir una idea, tallar els cables del robot.El robot es va apagar.Però ara lo dificil ers sortir d’ell.El va intentar tallar peró no hi va ver manera.Va agafar un tros de metall de dintre del cos del robot i va començar a donar-li cops a la panxa.Va fer un forat per on podia passar.Per fi va poder sortir d'aquell lloc tan estret.Va anar depresa a dirli al vigilant que si el podia portar a casa seva.Quan va arribar a casa seva els i va explicar als seus pares les aventures que va passar aquella nit.Al dia següent va anar a l'escola.A l'escola els hi va explicar als seus amics la terrible historia que li va passar.Tots s'ho van creura menys en James.En Martinson, va portar en James a viure la terrible aventura de la nit encantada del museu de robòtica amb el Metvg4.En James es va quedar aterrit de la nit que van passar dintre del museu de robòtica.
Jofre i