diumenge, 24 d’abril del 2016

Paraules salades


l Kevin i l'Ashley són una parella de nuvis que viuen a San Francisco.
Un dia en el treball d'en Kevin, li van comunicar que havia d'anar de viatge a l'Índia.
El Kevin li va explicar a l'Ashley la notícia, els dos van pensar que seria una bona oportunitat per guanyar diners per la seva cerimònia.
Unes setmanes després, en Kevin va embarcar al Port de San Francisco.
Al cap d'uns dies l'Ashley es va ase ventar, preparant els preparatius de la cerimònia,
que el vaixell en el qual anava en Kevin va naufragar. L'Ashley es va quedar destrossada.
Un mes després, quan havien d'haver celebrat la cerimònia, a l'Ashley se li va acudir d'escriure una carta per en Kevin.
L'endemà, l'Ashley va anar a la platja a llençar la carta que va escriure, per veure si en Kevin li responia. La carta deia:

Estimat Kevin, et trobo a faltar, no sé si estàs viu o mort, però tinc esperances de què puguis tornar amb mi.

L'endemà l'Ashley va tornar a la platja per veure si en Kevin hi havia respòs. Quan va arribar, es va trobar una ampolla amb un paper dins, la va obrir. Era una carta d'en Kevin, que deia:

Ashley, amor meu, jo també tinc esperances de sobreviure, però on estic, ho dubto molt.
No perdis les teves esperances, amb amor Kevin.

L'Ashley no va perdre les seves esperances. Volia ajudar al Kevin, se li va acudir d'enviar-li un altra carta amb eines necessàries per sobreviure. Li va escriure:

Hola Kevin, torno a estar aquí. T'envio reforços per sobreviure: aliments, una navalla i aigua potable. Espero que et serveixi, ens veurem aviat.

Van estar un temps sense escriure's. La família d'en Kevin cada dia es preocupava més, com l'Ashley, era una situació molt preocupant. La família d'en Kevin feia temps que van demanar moltes ajudes a travès del cel i del mar, però no van trobar en Kevin.
Al cap d'uns mesos en Kevin va veure un vaixell de mercaderia, va començar a fer senyals, l'home el va veure i va anar cap a l'illa on estava en Kevin. Quan va arribar l'home, va veure a en Kevin en mal estat i li va deixar pujar.
L' endemà van arribar al Port de San Francisco, on es va trobar amb la seva família i amb l'Ashley que estava plorant. En Kevin es va apropar i li va donar un copet a l'espatlla. L'Ashley va girar el cap, va mirar els ulls d'en Kevin i li va donar una forta abraçada i un petó que mai olbidarien.
Un mes després es va celebrar la cerimònia, i sabeu què? L'Ashley estav embarassada!!
Vuit mesos després va nèixer el seu fill, que es deia Robin,com l'home del vaixell que va rescatar a en Kevin. ;) 

Carla Morera i