dissabte, 30 d’abril del 2016

La casa encantada


Hi havia una vegada un nen que es deia Marc. Tenia 12 anys, i tenia una millor amiga que es deia Berta. Es coneixien des de ben petits.

Faltava molt poc per l'aniversari d'en Marc, i els seus pares li volien regalar dos ''vals'' per anar a una casa encantada, perquè li agradaven molt les pel·lícules de por.

Va arribar el dia del seu aniversari, i van fer una festa a casa seva amb tots els seus amics. Després de menjar el pastis, els seus pares li van donar el seu regal. Quan va obrir el regal i va veure els ''vals'' es va posar molt content, i com hi havia dos ''vals'', va voler anar amb la Berta. Li va preguntar, i ella li va dir que sí.

Al cap d'uns dies, a la nit, van anar a la casa encantada. Quan van arribar, van veure que no hi havia ningú, llavors van entrar. Quan van entrar, de sobte es va tancar la porta. Aleshores en Marc i la Berta es van espantar, i en Marc va dir:

- Hola?! Hi ha algú?!

I la Berta li va contestar:

-Em sembla que estem sols Marc!

En Marc va començar a caminar cap endavant, i la Berta la va seguir. Van seguir caminant, fins que van veure una porta molt misteriosa. Van entrar i... TAN!TAN!TAAAAN!
Van veure un òrgan que sonava sol!!! La Berta es va emportar un esglai, i en Marc es va quedar impressionat. En Marc i la Berta van sortir corrents per la porta i la van tancar ràpidament.
Van entrar a una altre porta, però estava tot fosc i no podien veure res. La Berta va començar a cridar molt fort. En Marc va intentar trobar una llum o algun interruptor, fins que va trobar una corda, que quan va estirar, va sortir una llum. La Berta es va alegrar perquè hi havia llum, i va dir:

-Marc, crec que algú m'està tocant l'espatlla...

I en Marc li va dir:

- Jo no sóc

Llavors la Berta es va girar, i va veure un monstre!!! Va sortir corrents, i en Marc li va seguir, però ell no sabia per què. Quan van sortir en Marc li va preguntar perquè corrien, i la Berta li va dir que corrien perquè hi havia un monstre.


De sobte en Marc va sentir unes veus de nenes que cridaven:

-Ajuda!!! Ajudeu-nos!!!

En Marc i la Berta van anar ràpidament a l'habitació. A l'entrar van veure a dues nenes espantades a la cantonada de l'habitació. Quan es van apropar va sortir un fantasma dient:

-BOOOOO!!!!!!

En Marc i la Berta es van caure de l'esglai i van sortir corrents.

Al final del passadís van veure una porta molt gran, que semblava la porta de sortida. Van entrar, i van veure tots els fantasmes i els monstres que havien vist en totes les portes que havien passat.
Quan havien passat uns cinc minuts tots els monstres s'havien tret una mascara. Aleshores en Marc va veure que era la seva família i els seus amics!! Tots van dir:

-FELICITATS!!!!!!

En Marc estava molt content de celebrar la seva festa a una casa encantada.

Quan va passar una estona, van anar a una sala on hi havia una pantalla molt gran per veure una pel·lícula de por, les preferides d'en Marc.

Inés i Júlia