dilluns, 25 d’abril del 2016

Follets a New York


Avui, dia 22 de juliol del 2015, hem preparat una funció per gaudir d'aquest dia tan especial. Us volem presentar a dos follets molt especials i molt divertits, dos follets que vénen des de NYC per explicar-nos les seves històries. Us presentem a en Derwon i en Mr. K.
Entre el públic se sent:
-VISCA, VISCA!!
Els dos follets van entrar a l'escenari disposats a explicar les seves aventures. I en Derwon va començar dient:
- Un dia assoleiat que estàvem venent creps a NYC...
Llavors en Mr. K el va interrompre dient:
-No, la història no va ser així, deixa que comenci jo:
Era un dia tranquil a NYC, amb molta feina, quan de sobte vam sentir els crits d'una senyora que deia:
-MIREU AQUELL SENYOR D’ALLÀ DALT, ESTÀ BOIG!!!!!!!
Vam mirar cap al cel, i vam veure un senyor que intentava creuar les dues torres bessones sobre una corda, fent funambulisme.
Durant uns minuts, els carrers de NYC semblaven el primer dia de rebaixes al «Corte Inglés». Els cotxes començaven a parar-se a prop nostre, provocant els primers embusos de trànsit. Tothom el mirava amb la boca oberta, i fins i tot vaig escoltar algú que s'apostava 100$ a que cauria.
Tot just en aquell moment, l’home desconegut començava a creuar les dues torres bessones, amb la llarga barra que l’ajudava a aguantar l’equilibri. Van vindre policies, molts periodistes i fins hi tot bombers; va ser un desastre. Nosaltres vam anar corrents a l’hotel on estàvem instal·lats, i vam agafar la càmera de fotos. Al cap d’una estona, ja tornàvem a la plaça on l’home seguia “passejant pel cel”. Vam començar a fer-li moltes fotografies.
Al cap de mitja hora, el funambulista per fi va arribar a la segona torre, on l’estaven esperant tot el cos de policia de NYC. El van detenir i se'l van emportar a comissaria.
Durant unes setmanes, vam estar investigant sobre aquell home, i vam saber que era un jove Francès que volia passar a la història com el primer funanbulista que passejava a 400 metres d’alçada.
Després d’aquest incident, en Derwon i jo vam decidir vendre la parada de creps i viatjar per tot el món, en busca d’altres històries fantàstiques, com aquesta que us acabo d’explicar.
I fins aquí, la nostra aventura d’avui. Per estar informats de la resta, també ens podeu trobar als teatres d’arreu de món.
El públic va començar a aplaudir i a cridar:
- VISCA, VISCA!!
-Esperem que un hagi agradat.
 Lorena García i Helena González
Premiada