dimarts, 3 de maig del 2016

La nena rica


Hi havia una vegada una família molt rica. Vivien en una mansió molt gran. Els pares van tenir una filla anomenada Maria. La Maria era una nena no gaire simpàtica, i no parava de demanar. Sempre demanava joguines i animals de companyia.

Un dia tornant de l'escola, va veure una joguina molt cara en un aparador. Quan va arribar a casa, la Maria li va dir al seu pare que volia que li compres una joguina. El seu pare li va dir que havia tingut un problema a la feina i li havien anul·lat el compte i no tenien gaires diners.
La Maria s'han va anar a la seva habitació molt enfadada.

A la nit la Maria tota enfadada va decidir marxar de casa. Va agafar roba, xocolatines i la seva mascota de peluix preferida. Va sortir per la porta de darrere.

Va córrer molts quilometres fins ha arribar a un bosc llunya de la ciutat.
La Maria tenia molta por. I es va posar a plorar.

Al matí següent la Maria es va despertar i va veure un conillet. La Maria li va explicar la seva història al conill. Després el conill li va dir que la vida no es viu amb diners , si no que es viu amb al cor. Ella no li va fer gaire cas.
A l'altre banda els pares de la Maria estaven molt preocupats. El conill i la Maria van passar per un pon, molt vell i atrotinat.
Quan la Maria va passar es va encallar el peu amb una fusta, estava apunt de caure. El conill la va agafar. El conill li va demanar que tires la maleta o si no cauria abaix. La maleta pesava molt. La Maria sense més escapatòria va tirar la maleta. I el conill li va salvar la vida. La Maria li va agrair amb tot els seu cor. La Maria i el conill es van fer molt amics. I quan el conill li va fer una abraçada la Maria es va despertar. En aquell moment la Maria es va trobar a la seva habitació. Resultava que tot havia sigut un somni! La Maria es va tornar una nena molt més amable i ja no demanava tantes coses, no més el que necessitava. 

Laia i