dissabte, 14 de maig del 2016

L'aventura sense sentit


Hi havia una vegada un "hacker" que era el millor del país. Un dia en Richard (el hacker) va voler robar diners del banc, quan va entrar al banc i va començar a hackejar la caixa forta però en aquell precís moment va entrar un policia que es deia Bob. En Bob va intentar atrapar en Richard i ho va aconseguir, però en aquell moment va aparèixer un fantasma. El fantasma els hi va dir que a la seva mansió tenia una noia "pija" i que si la rescataven guanyarien 1.000.000 de lliures i si no la rescataven posaria 25 bombes atòmiques a cada continent. El fantasma els hi va dir que tenien 8 hores per rescatar la. En Richard i en Bob tenien por però estaven segur que no volien fer-ho junts, al final van dir que ho farien.

Durant el viatge es van anant fent més amics, fins que al final van arribar a la casa. A més havien perdut 2 hores perquè la casa estava molt lluny.

Quan van arribar la noia pija els estava esperant i els va fer un sermonet que els hi va fer perdre 2 hores més. Després d'una llarga eternitat van anar a veure el fantasma i els hi van donar les lliures però el fantasma va tancar la porta màgicament. El fantasma no es creia que se'n portarien la pija llavors la va anar a buscar. Quan el fantasma portava la noia "pija" a un altre lloc.

El fantasma els hi va dir que si trobaven la "pija" per la mansió, guanyarien el doble de lliures i si no ho aconsegueixen en 15 minuts, el doble de bombes. Llavors van buscar a fons, llavors van mirar el rellotge i van veure que els faltava 1 minut llavors anaven cap al fantasma i van veure a la pija. Llavors la van agafar llavors sentien el fantasma que deia 10,9,8,7...Aleshores van córrer i quan el fantasma va dir 1 en Bob va dir que ja la havien trobat. Llavors el fantasma els hi va donar les lliures i la pija.

Eduard Barrera i